Smeden én BBQ event - Mes smeden
De workshop Deluxe versie 2.0!
Vanaf 9.30 uur staat de koffie voor je klaar, en om 10:uur gaan we starten. Vervolgens krijg je een interessante uitleg over het smeden. Rond 11:00 uur is het koffiepauze, en wordt er gezorgd voor iets lekkers.
Dan ga je aan de slag met het smeden van een eigen mes. De veiligheidsvoorschriften zijn ook op deze dag van toepassing (lees ze dus even door, je vindt ze bij het uitchecken ). Handschoenen en een bril liggen voor je klaar.
Zo rond 12:00 uur/12:30 net als je trek krijgt staat er een fijne lunch voor je klaar, verzorgd door onze catering medewerkers.
Na de lunch wordt er nog even flink gesmeed, om het mes naar je wens af te maken. Vervolgens ga je zelf het mes harden (waardoor het z'n uiteindelijke functie krijgt).
Daarna slijpen onze mensen je mes even schoon en scherp, jij gaat aan de slag met het maken van het heft.
Wat maakt deze workshop helemáál af? De hele dag zijn we aan de slag met onze American Smoker, om het ultieme Whole Hog diner voor je te bereiden. Mét allerlei andere lekkere hapjes, natuurlijk. Toveren met vuur. Net als onze smeden, maar dán met eten.
Wil je een voorbeeld zien van de messen? Kijk eens in onze Wall of fame!
Ben je benieuwd hoe het damaststaal eruit ziet waar je tijdens deze workshop mee kan werken of wil je meer informatie? Kijk dan hier!
Minimum leeftijd:
|
15 jaar
|
Start- en eindtijd:
|
9:30 uur aanvang, 10:00 uur start, eindtijd 18:00 uur. Houd er rekening mee dat het een half uurtje uit kan lopen, we maken liever mooie messen dan dat we gaan haasten.
|
Benodigdheden (PBM's)
|
Worden door ons verstrekt. Lees de veiligheidsvoorschriften (onderstaand) goed door, hierin staan ook aanwijzingen voor de kleding die je draagt als je komt smeden.
|
Ervaring noodzakelijk?
|
Onze workshops zijn erop bedacht dat je zonder ervaring een succesvolle dag kunt hebben.
|
Lunch inclusief?
|
Je hebt keuze uit verschillende belegde broodjes: Een stokbroodje met romige brie, veldsla en walnoten. Een broodje belegen kaas, met rucola en pesto. Gegrilde beenham op een wit stokbroodje, met een klein beetje veldsla en wat olijfjes. Of een broodje kipfilet met pesto, en een pittig accentje van rucola.
|
Veiligheidsvoorschriften
|
Safety Regulations (English)
|
Annuleringsvoorwaarden
|
|
|