Artikelen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Heb je nog geen account? Registreren
In 23 jaar messen en zwaarden maken, smeden én vele jaren workshops geven (waarbij hij de messen slijpt), heeft Dave bijzonder veel ervaring opgedaan op het gebied van slijpen. Hij heeft voor diverse professionele slijpservices masterclasses verzorgd, en nú kun jij ook mee gaan aan de hand van de meester voor alle 'tricks of the trade'.
Je werkt in kleine groepen en krijgt alle tijd om jouw specifieke vragen te stellen.
In eerste instantie wordt er een korte introductie gegeven over slijphoeken die je bij messen kunt aantreffen, en wat de functies zijn. Je leert tijdens deze workshop hoe je veilig met gebruik van een bandschuurmachine door middel van stock removal een mes kunt vormgeven, een ricasso kunt vormen en het mes scherp kunt slijpen.Gebruik van banden en een eenvoudig slijpmasker (adembescherming), gehoorbescherming.
Minimum leeftijd:
18 jaar
Start- en eindtijd:
9:30 uur aanvang, 10:00 uur start, eindtijd 15:00 uur.
Benodigdheden (PBM's):
Handschoenen en een veiligheidsbril. Gehoorbescherming wordt verstrekt, kun je ook meebrengen. Zelf geen bril en/of handschoenen in bezit? Deze kunnen ter plaatse aangeschaft worden. Lees de veiligheidsvoorschriften (onderstaand) goed door, hierin staan ook aanwijzingen voor de kleding die je draagt als je komt smeden.
Ervaring noodzakelijk?
Onze workshops zijn erop bedacht dat je zonder ervaring een succesvolle dag kunt hebben. Heb je al ervaring? Dan kunnen we ook zeker een interessante dag voor je verzorgen.
Lunch inclusief?
Je mag zelf een broodje meebrengen, óf gebruik maken van onze luxe barbecue catering om je dagje uit helemaal compleet te maken. De prijs voor een uitgebreide en goed verzorgde lunch is €18,50 p.p. Deze kun je 's ochtends bij het inchecken boeken, of alvast vooruit hier in de webshop.
Hoe ziet een barbecue lunch eruit? Alles wordt met veel aandacht bereid op onze Kamado barbecues (grijze big green eggs ;P). We kunnen 'm 'All American' voor je maken, met low&slow gegaarde procureur (pulled pork), traag gegaarde, dik bevleesde spareribs en/of Magic sticky wings. Daarnaast maken we braadworstjes, gepofte aardappels, bieten en corn-on-the-cob. Natuurlijk maken we het af met een coleslaw of rundvleessalade, een stukje stokbrood. Voor de vegetariërs onder ons is er ook ruim voldoende om een heerlijke lunch te genieten!
Als we zien dat er in het seizoen iets bijzonders te verkrijgen is dat onze cateringmedewerkers inspireert tot iets extra lekkers, dan kan de inhoud van de lunch licht variëren. Maar er is altijd genoeg voor een goed gevulde BBQbox!
Sterke voorkeur voor vegan of eet je geen varkensvlees? Laat het vooraf even weten, we serveren je graag!
Veiligheidsvoorschriften
Safety Regulations (English)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Beoordeel Workshop Masterclass slijpen van Dave